Produktkatalog 2018

Team Lightfoot Racing

Formula Offroad en forholdsvis liten, men absolutt publikumsvennlig motorsport som opprinnelig så dagens lys på Island. Etter hvert har sporten fått godt feste også i Norge. I korte trekk går det ut på å forsere utrolig bratte sandbakker med spesialbygde biler.

Team Lightfoot Racing stiller med førerne Roar Johansen og Arne Johannessen; begge er godt kjent på grunn av spektakulær kjørestil. Både Roar og Arne har holdt på med offroad i over 20 år og er kjente profiler innen offroad-miljøet i Norden. I tillegg til spesielt gode resultater de siste årene, kan teamet vise til et stort antall premier for "Best in Show", "Verste stunt" osv.

Bilene

Arne Johannessen kjører bilen "Lightfoot" og har vært med fra offroad racing ble introdusert i Norge. Lightfoot har et selvkonstruert rørchassis og blir drevet frem av en stor V8 motor på ca 850 hk, karosseriet har linjer fra en 60-talls Ford Bronco.

Roar Johansen kjører bilen "Thunderbolt", også den bygget over et egetkonstruert rørchassis. Roar har byttet ut sin store V8 Motor og satser nå på en mer moderne V8 med turbo og EFI. 1000 hk er ingen umulighet i denne motoren.

Begge bilene går i den høyeste klassen "Unlimited" og er utstyrt med store skovledekk, på islandsk kalt "øysur". Fjæringen på bilene er gasshydraulisk og tåler høye hopp.

FacebookTwitterE-mailAUTO CARE AS

Lindebergvegen 12
2016 Frogner
Telefon: 63 86 82 00
E-post: info@autocare.no

Utviklet av Imaker as