Produktkatalog 2018

Sponsorat

Siste baneløpet denne sesongen.

Denne helgen ble årets siste løp i asfaltracing kjørt på Vålerbanen. Etter et særs vellykket race på Rudskogen for 3 uker siden var det med spenning jeg lastet opp med kurs mot Vålerbanen.

Etter ankomst lørdag morgen og noen få runder på warm-up gikk det rett i kvalifisering. Kjørte 2-3 runder for fullt og satte en knalltid som skulle vise seg å være overlegent best og ga pole position i første racet. Jeg tok starten direkte og fikk etter hvert en luke på Rune Rødseth som normalt er en «klegg» av værste sorten og en dyktig fortkjører. Før 12. og siste runde bestemte jeg meg for å vente på Rødseth og skape en spennende avslutning på racet………og spennende ble det!! Rødseth kom raskere enn jeg hadde planlagt og holdt på å passere meg inn mot mål, differensen ble kun 14/100 sekund!!

I race to ble det 12 runder med Rune Rødseth's grønne Kadett GTE pesende rett bak, mao grønt i alle speilene…….hele tiden!! Men en ny seier ble det med noen sekunders margin.

Nå bygges Escorten om til rallybil og rallysprint i Värmland kommende søndag.

Holm Jacob M

Vår nettside benytter cookies. Ved å forsette og bruke sidene godtar du dette. Les mer i vår cookies- og personvernerklæring

FacebookTwitterE-mailAUTO CARE AS

Lindebergvegen 12
2016 Frogner
Telefon: 63 86 82 00
E-post: info@autocare.no

Utviklet av Imaker as