Turtle Wax Ceramic Spray Coating 500 ml

Artikkel nr: 2274
Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Spray coating er en Easy on, Easy off sprayvoks som gir et fantastisk resultat på lakk, metall, plast og glass - selv i direkte sollys! Inneholder syntetiske vokspolymerer som tilfører dybde og glans til lakken. Med Superhydrofobe SiO2-polymerer i en unik blanding gir det en flott perleeffekt og overflatebeskyttelse som avviser vann og forurensninger, og varer i opptil 12 måneder!
Turtle Wax
500 ml
6
5010322533488
Vask og tørk bilen. RIST FLASKEN GODT. For best mulig resultat, ikke bruk for mye. Spray kun 2 ganger per seksjon. Fordel jevnt og tørk av med en ren mikrofiberklut. Bruk en egen microfiberklut til etterpolèring. For best resultat skal overflaten være helt uten oksidasjon og andre forurensninger. Polèr overflaten først om nødvendig. Bruk en lett fuktet mikrofiberklut for å fjerne eventuelle flekker eller rester.

Kan brukes på felger, utvendig plast og glass. Ikke bruk på kabrioleter. Produktet kan brukes til å bygge lagvis glans og beskyttelse. Vent minst 24 timer før du påfører ekstra lag.