Turtle Wax Ceramic Polish & Wax 500 ml

Artikkel nr: 2272
Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Polish & Wax er en ALL-IN-ONE formula som gir utrolig klarhet, glans og beskyttelse. Inneholder presise poleremner som fjerner riper og andre urenheter i lakk, samt syntetiske vokspolymerer som øker dybden, klarheten og glansen i lakken. Superhydrofobe SiO2-polymerer i en unik blanding som gir ekstrem perleeffekt og overflatebeskyttelse som varer i flere måneder. FANTASTISK LAKKKORREKSJON & HOLDBARHET I 1-TRINN!
Turtle Wax
500 ml
6
5010322533471
Vask og tørk bilen. RIST FLASKEN GODT. Unngå påføring på varme overflater. For best resultat, ikke bruk for mye produkt – ca. 60 ml per kjøretøy er anbefalt mengde. FOR HÅND: Påfør 3 dråper på en voksapplikator og fordel jevnt over ett område om gangen (ca. 60 cm x 60 cm) med overlappende sirkulære bevegelser. Tørk av overflødig med en mikrofiberklut og brett kluten til en ren side for ettertørking. Bruk en fuktig mikrofiberklut for å fjerne skjolder eller flekker. Polèr om nødvendig med en tørr mikrofiberklut. VED MASKINPOLÈRING: Hell 4 mindre dråper jevnt over en middels hard polèr rondell. Polèr en seksjon om gangen (ca. 60 cm x 60 cm) Begynn med lav hastighet, og øk deretter farten suksessivt og polèr overflaten med et lavt trykk på maskinen i et kryssmønster. Tørk av med en ren mikrofiberklut. Bruk en fuktig mikrofiberklut for å fjerne skjolder eller flekker. Polèr om nødvendig med en ren, tørr mikrofiberklut.

Sjekk at polèrmiddelet er velegnet for lakken på en mindre overflate. Ikke bruk på gummi, vinyl eller matte overflater. La tørke / herde i minst 24 timer før vask eller bruk av HYBRID SOLUTIONS CERAMIC SPRAY COATING.