Armor All Shield Tire Glaze 500 ml

Artikkel nr: 646
Armor All Shield Dekkglans gir dekkene en overlegen glans som varer i ukesvis. Applikatoren, som er svært nøyaktig, sikrer glatt og jevn påførsel der det trengs mest. Blanke dekk er det som skal til for å gi bilen et pent utseende. Armor All Shield Dekkglans er spesialutviklet med et patentert, superglansende og beskyttende lag, som gir dekkene et splitter nytt utseende, når det tørker. En unik og langvarig formel. Beskytter mot misfarging og sprekker.
Armor All
500 ML
6
5020144218593
1. Sørg for at dekkene er rene og tørre. 2. Spray jevnt på, ca. 20 cm fra dekket i en sirkelbevegelse rundt dekksiden. Sørg for fullstendig og jevn dekning. 3. Tørk av evt. søl på felg eller andre biloverflater. 4. La produktet tørke i 15 minutter.
  • Bruk kun som anvist. Ikke bruk på gulv, kjørekontroller (ratt, pedaler, girspaker), benk- eller sykkelseter, sykkeldekk, bremsetromler og andre overflater der en glatt overflate kan utgjøre en fare.
  • Ikke bruk på eller i nærheten av plast- eller Plexiglas®-overflater, glass (kan gi flekker), stoff, vevde materialer eller maling.
  • Hvis produktet søles på sement eller asfalt, må det vaskes av med vaskemiddel, for å hindre flekker og glatt overflate.
  • Ikke kjør med kjøretøyet umiddelbart etter påføring, når dekkene er veldig våte. Stoff som ikke er absorbert ordentlig, kan sprute over på andre bildeler.