Turtle Wax Snow Foam Shampoo

Artikkel nr: 2216
Et tykt skum som fjerner trafikkfilm fra bilens overflate. Den vil også legge igjen en beskyttende barriere mot fremtidig smuss. Aktivt skum som innkapsler trafikkfilm, fett, oljer og smuss før de løftes fra overflaten. Inneholder avanserte hydrofobe polymerer for flekkfri skylling. Kan brukes på alle typer lakk, lettmetallfelger og plast. Formulert for å brukes både som tradisjonell håndvask og i skumlanse.
Turtle Wax
2,5 L
4
5010322531545
Bruksanvisning med skumlanse: 1. Skyll bilen godt for å fjerne løs smuss. 2. Hell 60 - 90 ml shampo i skumlansebeholderen og fyll opp med vann. 3. Skru fast beholderen og juster i henhold til produsenten av skumlansen. 4. Arbeid ovenifra og ned til hele bilen er dekket med skum. 5. Bruk en mikrofiber vaskevott skånsomt for å løse opp og fjerne smuss fra overflaten. 6. Skyll grundig og tørk med Turtle Wax Miracle Towel eller pusseskinn. Bruksanvisning håndvask. 1. Skyll bilen godt for å fjerne løs smuss. 2. Hell 30-45 ml shampo i en 10 liter bøtte og fyll opp med lunkent vann for å skape skum. 3. Vask bilen ovenifra og ned med en svamp eller vaskevott. Dypp svampen/votten ofte i bøtta. 4. Skyll grundig og tørk med Turtle Wax Miracle Towel eller pusseskinn.
  • For å eliminere behovet for ettertørking, bruk Turtle Wax Dry & Shine Rinse Wax. Spray på våt overflaten og skyll rikelig med vann, og du vil se at lakken tørker seg selv!
  • Må ikke brukes i direkte sollys.
  • Ikke la skummet tørke på lakkoverflaten, da det kan føre til skjolder.